- Menu:
- Voorgerecht: 1. Rijkgevulde vissoep, croutons of 2. Kroketjes van kalfswang, knolselderremoulade
- Hoofdschotel: 3. Zeebaars, pastinaak, beurre blanc of 4. Eendenborst, citrusfruit, gember, spitskool
- Nagerecht: 5. Moelleux van chocolade, banaan, churros of 6. Crème van hazelnoot, “brésilienne”
- Inschrijven voor dit lente- en vaderfeest kan t.e.m. maandag 24 maart door overschrijving van 30,– Euro pp voor VL@S-leden (35,– Euro pp voor niet-leden) naar rekening BE10 7340 6536 7804 van VL@S-Borgerhout, met vermelding van de menukeuze door een getal met 3 cijfers op te geven. Bijv. menukeuze 1 4 5 = vissoep + eendenborst + moelleux.
- Restaurant “De Orangerie” is zowel te bereiken met tram 4 (= halte keerlus Groenenhoek aan de Borsbeeksebrug); tram 9 (= halte Apollo) als met lijnbus 33 (= halte Gitschotellei). Voor wie met de auto komt is er parkeergelegenheid tegen betaling op de Gitschotellei en in haar zijstraten.
- Deze activiteit wordt georganiseerd met de steun van het district Borgerhout.
Afdeling
Borgerhout
Datum
28 maart 202500+01:00am3>
12:30 - 17:00
Type activiteit
Culinaire activiteiten
Begeleiding
Jan De Scheerder - 0479/77.51.33
